Scales, verhalen en gevangenissen in de PC/Mac-lancering van Murkmire voor The Elder Scrolls Online

De teruggetrokken bewoners van het moerassige thuisland van de Argonian geven hun geheimen prijs nu ZeniMax Online Studios de dijken breekt van The Elder Scrolls Online’s nieuwste DLC zone. Vanaf vandaag kunnen PC-en Mac-spelers alles uit dit schimmige rijk onderzoeken – van de dodelijke fauna en flora, de uitdaging van twee nieuwe delves en twee nieuwe wereldbazen, tot de gevechten die op volle kracht door Blackrose Prison razen.

We bieden aan fans van het spel ook een gloednieuwe manier om in Murkmire te geraken. Spelers kunnen via de traditionele weg betalen – door 2000 in-game Crowns te gebruiken, of door een ESO Plus™ lid te worden – of de DLC gratis krijgen door in totaal 24 dagen in te loggen in de maand november. ESO Plus™ leden profiteren vanaf 13 november ook van een verhoging van de maandelijkse Crown-vergoeding van 1500 naar 1650.

Onze onverschrokken avonturiers op Xbox One en PlayStation 4 kunnen vanaf 6 november met de uitbreiding aan de slag.

ARVE Error: Invalid URL https://youtu.be/CuydxnFxmQo in url

De gratis Update 20 is tegelijkertijd vrijgegeven met Murkmire. Deze bevat de mogelijkheid om je helden te herschikken op het Character Creation scherm, volledig te vernielen – en te herstellen – bruggen op de Cyrodiil Battleground, werkende Music Boxes als onderdeel van het Housing System en meer! De toevoegingen en verbeteringen onder Update 20 zijn voor alle spelers gratis beschikbaar.

Daarbovenop lichten we graag toe hoe spelers hun handen kunnen leggen op een prachtige, en bovenal, gratis Nascent Indrik mount. Spelers moeten simpelweg deelnemen aan activiteiten verspreid over vier evenementen – het Witches Festival, Clockwork City Celebration, de Undaunted Celebration en het New Life Festival – die vanaf 18 oktober tot 2 januari 2019 plaatsvinden. Door deel te nemen, kunnen spelers vier exclusieve Indrik Feathers verdienen die vervolgens ingewisseld kunnen worden voor de mount.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password