Scalebreaker Dungeon DLC en Update 23 worden morgen gelanceerd op alle platformen voor The Elder Scrolls Online

We vervolgen de ‘Season of the Dragon’, The Elder Scrolls Online’s eerste jaarlange verbonden avontuur, met de Scalebreaker dungeon-DLC en Update 23 die morgen – 27 augustus 2019 –  voor PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar zijn. De gratis Update 23 brengt een reeks quality-of-life verbeteringen,  aanpassingen en veranderingen in de balans van de game. Scalebreaker werd op 12 augustus al gelanceerd op PC en Mac.

De voorlaatste update voor ESO’s ‘Season of the Dragon’ brengt twee nieuwe dungeons – Moongrave Fane en  Lair of Maarselok – die de nasleep van het Elsweyr-hoofdstuk en de gevolgen van de komst van Draken uit de Halls of Colossus tonen.

Scalebreaker Dungeon DLC: Moongrave Fane en Lair of Maarselok

  • Moongrave Fane – verscholen in een verloren Khajiiti-tempel, bereiden de Hollowfang-vampieren zich voor om een vreselijk ritueel uit te voeren. Vergezeld door voormalig Dragonguard Grundwulf, willen ze het bloed van een gevangen Draak draineren! Jij en je team moeten zich een weg door de vervallen ruïne vechten om hun plan te verhinderen voor het te laat is.
  • Lair of Maarselok – Eeuwenlang lag Maarselok diep verscholen tussen de bergen Elsweyr en GrahtwoodMaar, na het openen van de Halls of Colossus, is een gigantische draak ontwaakt die nu dreigt om zijn corruptie los te laten op het domein van de Wood Elves. Alleen met de hulp van Warlock Carindon en de bosgeest Selene, kun je deze schrikwekkende nieuwe draak verslaan!
 • Update 23: quality-of-life improvements, aanpassingen, en veranderingen in de balans
  • Multi-crafting
  • Multi-bidding voor Guild Trader-locaties
  • Undaunted Keys en geüpdatete beloningen
  • Ald Carac en Istirus Outpost update
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password