São Paulo verwelkomt ‘s werelds beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-spelers voorafgaand aan prestigieuze Six Invitational 2024 in Brazilië

Ubisoft en BLAST hebben vandaag de details bekendgemaakt voor de prestigieuze Six Invitational 2024, die van 13 tot 25 februari plaatsvindt in São Paulo, Brazilië, in het Ginásio do Ibirapuera, met een prijzenpot van 3 miljoen dollar op het spel.

Tickets zijn hier verkrijgbaar: https://www.eventim.com.br/six-invitational-2024

De Six Invitational is het hoogtepunt van het seizoen in BLAST R6, de afsluiting van 12 maanden van hevige competitie met ‘s werelds beste 20 teams die strijden om de meest prestigieuze trofee in Rainbow Six Siege – in de vorm van een iconische hamer.

De Six Invitational 2024 wordt verdeeld over drie fases en twee weken van competitieve Siege-actie in São Paulo. Met als hoogtepunt het langverwachte finaleweekend voor een live publiek in Ginásio do Ibirapuera, zullen de beste teams alles geven om gekroond te worden tot de wereldkampioenen van dit jaar.

Datum & locatie

Groepen: 13 – 17 februari – niet toegankelijk voor publiek
Play-offs – Deel 1: 19 – 21 februari – niet toegankelijk voor publiek
Playoffs – Deel 2: 23 – 25 februari – open voor publiek in het Ginásio do Ibirapuera

De Six Invitational 2024 vindt voor het eerst in de geschiedenis van Rainbow Six Esports plaats in Latijns-Amerika. Brazilië staat erom bekend dat het een aantal van de meest gepassioneerde en levendige esports-fans heeft, vooral in Rainbow Six Siege, en er wordt dan ook een volle arena verwacht.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password