Sand Land onthult gameplay in nieuwe trailer

SAND LAND heeft een nieuwe trailer van 9 minuten vrijgegeven om spelers een beeld te geven van de uitgebreide gameplay, voordat ze samen met Fiend Prince Beelzebub, Sheriff Rao en Thief de zanderige horizon verder intrekken op zoek naar de Legendarische Bron!

Tijdens hun epische reis vol vijanden, zoals kwaadaardige monsters, bandieten en de King’s Royal Army, moeten spelers het heft in eigen handen nemen om ze te verslaan. In combat mode is Beelzebub een pittige vechter die krachtige aanvallen gebruikt, maar ook stealth, om de vijand snel uit te schakelen. Met de experience die je na elk gevecht verdient, kun je steeds meer power-ups krijgen, waardoor je nieuwe unieke vaardigheden voor Beelzebub en zijn metgezellen krijgt.

Bovendien zijn voertuigen ook ongelooflijk handige hulpmiddelen in de game. Met de hulp van een nieuwe bondgenoot, Ann, kunnen ze worden aangepast en opgewaardeerd om nieuwe locaties te ontdekken en vijanden te verslaan die alleen maar moeilijker worden naarmate de bende zich in groenere en weelderigere gebieden begeeft.

De machines en combat skills zijn niet de enige die een upgrade nodig hebben, want Beelzebub en zijn vrienden stuiten op de verlaten stad Spino. Ondanks de huidige staat zit de stad vol met mogelijkheden voor spelers om haar nieuw leven in te blazen en haar thuis te noemen: naarmate het avontuur vordert, zal de stad groeien en evolueren en nieuwe kooplui, opdrachten en opties toevoegen om je voor te bereiden op het volgende avontuur.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password