SAND LAND-demo nu beschikbaar

Doe je eerste ervaring op met de demo van SAND LAND, nu beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S en Steam. Samen met Beelzebub, Rao en Thief kun je een deel van de map verkennen en experimenteren met een aantal van hun unieke vaardigheden.

Of je nu door de duinen scheurt of tegen vijanden vecht, je krijgt ook een idee van de wapenaanpassingen en andere upgrades voor je voertuig. Verhoog de efficiëntie van je voertuig tijdens de gevechten en leid de bende naar de overwinning!
SAND LAND verschijnt op 26 april 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password