Samurai Shodown krijgt Switch-versie in Japan

Samurai Shodown, ook wel Samurai Spirits genoemd in Japan, komt naar de Switch in Japan op 12 december voor 6.345 yen (54,09 euro).

Eerder dit jaar kwam Samurai Shodown uit voor PlayStation 4 en Xbox One. Verder is een pc-versie al bevestigd voor het vierde kwartaal van dit jaar. Een Switch-versie was vooralsnog niet aangekondigd. Nu bekend is dat Japan de vechtgame wel voor Switch ontvangt, is de kans aannemelijk dat deze op enig moment ook naar het Westen komt. De game ondersteunt op de Switch multiplayer waarbij iedere speler een Joy-Con gebruikt en moet in 60fps draaien.

Japanse pre-orders van de Switch-versie komen bovendien met een rerelease van Samurai Shodown 2, die oorspronkelijk voor Neo Geo Pocket Color verscheen in april 1999.

Deze nieuwe Samurai Showdown is een reboot van de originele serie die voor het eerst verscheen in 1993.

Samurai Shodown speelt zich af in 1787 in de Tenmei era waarbij Matsudaira Sadanobu is aangewezen om een nieuw tijdperk van reformatie in te luiden. De speler neemt het op tegen andere strijders in gevechten om leven en dood.
Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password