Samurai Shodown komt eerste kwartaal 2020 naar Nintendo witch

SNK Corporation kondigt met trots aan dat het hooggeprezen Samurai Shodown voor Xbox One en Playstation 4-consoles in het eerste kwartaal van 2020 zal verschijnen voor de Nintendo Switch!

Een scherpe aanwinst voor de Nintendo Switch line-up!

Sinds zijn oorsprong in 1993 heeft de Samurai Shodown-serie een nieuwe standaard gezet voor wapengebaseerde vechtspellen. Elf jaar na de laatste release, komt nu een gloednieuwe versie naar de Nintendo Switch! Beleef het vechtspel dat de wereld veroverde!

Onverschrokken krijgers bestrijden elkaar in het Japan van de 18e eeuw

13 terugkerende personages krijgen gezelschap van 3 geheel nieuwe personages. Dit nieuwste deel speelt 1 jaar voor de gebeurtenissen van het  originele Samurai Shodown, en de spanningen lopen hoog op in het land van de rijzende zon!

Een game op het snijvlak van spanning en sensatie

Klassieke Samurai Shodown-elementen als de Rage Gauge, Lightning Blade en Super Special Moves keren terug! Voel je hart sneller slaan als je er bijna geweest bent, maar met een felle uithaal toch nog het tij weet te keren! Geniet van deze spannende vechtspelervaring op de Nintendo Switch!

Speel altijd en overal met de Nintendo Switch

Dankzij de tafelstijl van de Nintendo Switch kun je waar en wanneer je maar wilt tegen een vriend strijden. Geef hem of haar gewoon een Joy-Con, en de strijd kan beginnen! Daarnaast kun je waar je maar wilt in je eentje strijden in de handheldstijl!

Spectaculaire nieuwe DLC-personages mengen zich in de strijd

Geliefde personages als Rimururu, Kubikiri Basara, Kazuki Kazama en Wan Fu keren terug! En Hisame Shizumaru uit Samurai Shodown III is gratis verkrijgbaar!

Samurai Shodown! 2 = de pre-order bonus voor de Nintendo Switch

Samurai Shodown! 2, een vechtspel dat werd ontwikkeld voor SNK’s eigen handheldsysteem (de Neo Geo Pocket) komt nu voor het eerst beschikbaar op een nieuw platform, en alleen op de Nintendo Switch! Onderschat deze schattige versies van vechtersbazen niet!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password