Samurai Jack komt terug naar je console

Samurai Jack keert terug in de actiegame Samurai Jack: Battle Through Time. De titel wordt uitgegeven door Adult Swim Games. De game speelt zich vlak voor het grote gevecht met Aku af, de antagonist van de tekenfilm.
Om de boze geest te verslaan moet Jack zich door verschillende tijdlijnen vechten. Het verhaal is geschreven door Darrick Bachman, hoofdschrijver van Samurai Jack op Cartoon Network. Ook werkte hij aan Star Wars: The Clone Wars en een Mickey Mouse-serie.
Onderstaande trailer onthult dat de gameplay van Battle Through Time voornamelijk bestaat uit hack ‘n slash.
Spelers krijgen de beschikking over verschillende wapens, zoals zwaarden, hamers en geweren en gaan ook grote eindbazen te lijf. Samurai Jack was een populaire serie op Cartoon Network, die vanaf 2001 werd uitgezonden. Momenteel zijn de rechten in handen van Adult Swim. Samurai Jack: Battle Through Time verschijnt deze zomer voor PlayStation 4, Xbox One en pc.
Sasha zegt net zoals de rest van de redactie geen nee tegen een controller in de hand. Met een goede pint in de buurt kan hij alles aan. Buiten sport is geen enkel genre hem onbekend. Horror games staan hoog aangeprezen in zijn collectie, angst staat dan ook niet in zijn woordenboek. Naast video games kan Sasha ook enorm genieten van board- en kaartgames en de zwaardere muziekgenres zoals metal en rock.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password