Samenwerking tussen Destiny 2, EA en Bioware is nu beschikbaar

De samenwerking tussen Destiny 2, Electronic Arts en BioWare is nu beschikbaar. Spelers kunnen vanaf vandaag de geliefde bemanning van de Normandy vertegenwoordigen middels nieuwe cosmetica en in-game-items. Ter ere van de samenwerking krijgen alle spelers kosteloos toegang tot het Alliance Requisitions Bundle. De bundel bevat een Enhanced Defense Ghost Shell, een Alliance Scout Frigate Ship en een Alliance Drop Ship Sparrow.

De samenwerking bevat ook nieuwe armor-ornament-sets van de Normandy-crew, waaronder een door Commander Shepard geïnspireerde N7-armor-set voor Titans, een door Garrus geïnspireerde Vakarian-set voor Hunters en een door Liara geïnspireerde Shadow Broker-set voor Warlocks. Daarnaast is er een Omni Striker-finisher en een Flux Dance-emote beschikbaar in ruil voor Silver. De nieuwe cosmetica en in-game-items zijn verkrijgbaar in de Eververse store.

Met deze items kunnen spelers zich klaarmaken voor de jaarlijkse Guardian Games van aankomende maand en Destiny 2: Into the Light, een content-update van twee maanden die in april lanceert. Deze nieuwe content bereidt spelers voor op de confrontatie met de Witness in Destiny 2: The Final Shape, dat lanceert op 4 juni 2024.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password