Samen sta je sterk in Bee Simulator

BIGBEN en Varsav Game Studios onthullen op gamescom met veel plezier een nieuwe gameplayvideo voor Bee Simulator. Bekijk de video om te zien hoe je samen met vrienden en familie kunt genieten in diverse spelmodi, zowel samenwerkend als competitief met maximaal vier spelers.

ekijk de wereld door de ogen van een bij in Bee Simulator! In een wereld die is geïnspireerd door het iconische Central Park in New York, speel je een bij die zich met de rest van zijn kolonie in een boom heeft genesteld. Maar je wereld staat op zijn kop als mensen op een dag besluiten die boom om te hakken. Het lot van je bijenkorf rust in jouw minuscule pootjes.

Met zijn diverse spelmodi en realistische open omgeving, is Bee Simulator de perfecte game voor het hele gezin. Doordat de studio bij de ontwikkeling heeft samengewerkt met imkers, die suggesties en informatie deelden, is de game niet alleen leuk maar ook nog eens leerzaam. Spelenderwijs worden alle geheimen van het bijenbestaan blootgelegd, van de manieren waarop ze communiceren en stuifmeel verzamelen tot het verdedigen van de bijenkorf tegen andere insecten en ziektes.

Bee Simulator komt op 14 november 2019 beschikbaar voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch.
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password