Salt and Sacrifice lanceert vandaag op Steam, Nintendo Switch met gratis content-update

Salt and Sacrifice, het vervolg op de miljoenenverkopende soulsike platformgame Salt and Sanctuary van Ska Studios en Devoured Studios, is nu verkrijgbaar op Nintendo Switch en Steam voor Windows PC en MacOS (Steam Deck Verified). “The Traitor’s Tomb”, een gratis update die een nieuw gebied en PvP-arena toevoegt, is ook beschikbaar voor bezitters van Salt and Sacrifice op PlayStation 5|4, Nintendo Switch, Steam en Epic Games Store.

Ervaar de spanning van de jacht als een Marked Inquisitor die is ingelijfd om de Corrupted Mages te verslaan die Altarstone Kingdom terroriseren met hun vervloekte elementaire magie. Kies uit acht startklassen, neem de wapens op en vertrek vanuit Pardoner’s Vale om het koninkrijk te zuiveren door Mages op te sporen en te verslaan om nieuwe macht te vergaren.

Vecht door uitdagende zones met angstaanjagende wezens, gemene vallen en platformhindernissen. Verzamel aanwijzingen in de omgeving om verder te komen met Magiërsjachten voordat je het opneemt tegen angstaanjagende Pyromancers, Venomancers en weerzinwekkende Corpumancers die de elementen naar hun hand kunnen zetten. Leg de Magiërs het zwijgen op, vernietig hun harten en eis hun botten op om steeds krachtigere wapens en pantsers te maken voordat je verder het koninkrijk in trekt.

Roep mede-inquisiteurs op voor co-op jacht of PvP-invasies met crossplay-ondersteuning voor alle platforms. Gebruik het samenwerkingsbord van Pardoner’s Vale om wachtwoorden in te stellen voor vriendschappelijke sessies, roep willekeurige partners op met de Gouden Kaars en sluit je aan bij talloze facties voor PvP en multiplayer.

Ga op zoek naar de diepste geheimen van het koninkrijk in de gloednieuwe update “Traitor’s Tomb”, nu gratis beschikbaar op alle platforms. Daal af in het mysterieuze Heart of Altarstone, een uitgestrekte nieuwe kerker die de donkerste geheimen van Marked Inquisition verbergt. Ontmoet nieuwe NPC’s, sta tegenover meerdere nieuwe eindbazen en ontdek nieuwe wapens en pantsers. The Traitor’s Tomb introduceert ook een nieuwe arenamodus, waarin strijdlustige inquisiteurs het tegen elkaar kunnen opnemen in PvP-wedstrijden voor 6 spelers.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password