Salt and Sacrifice komt naar Steam, Switch 7 nov. samen met gratis nieuwe update

Salt and Sacrifice, het vervolg op de miljoenenverkopende soulsike platformgame Salt and Sanctuary van Ska Studios en Devoured Studios, gaat woensdag 7 november 2023 op jacht naar Corrupted Mages op Steam voor Windows PC (Deck speelbaar met Verification gepland voor lancering) en Nintendo Switch. Een gratis update, “The Traitor’s Tomb”, wordt ook gelanceerd op 7 november en is beschikbaar voor alle bezitters van Salt and Sacrifice op PlayStation 5|4, Nintendo Switch en pc via Steam en Epic Games Store.

Terwijl Corrupted Mages door Altarstone Kingdom sluipen en het rijk terroriseren met gruwelijke vertoningen van elementaire vaardigheden, wordt een verzameling opgeroepen vechters onwaarschijnlijke kampioenen. Gemerkte inquisiteurs, verlaten en veroordeelde zielen die als boetedoening op magiërs moeten jagen, moeten de jacht op zich nemen om het koninkrijk te zuiveren en verlossing te zoeken.

Kies uit een van de acht personageklassen en maak een bouwwerk dat past bij alle vechtstijlen. Zwaai met imposante zwaarden, rol door vijanden heen voordat je een stortvloed aan dubbele slagen uitdeelt of speur met tovenarij het land af naar aanwijzingen die leiden naar angstaanjagende vijanden en hun boosaardige magie. Versla Corrupte Magiërs en verpletter hun harten om buitenaards vlees en botten te bemachtigen voor nieuwe wapens en pantsersets.

Vecht alleen door Altarstone Kingdom of roep een andere Marked Inquisitor op om samen op jacht te gaan, met nieuwe ondersteuning voor cross-play die samen met de lancering wordt toegevoegd. Sluit je aan bij talloze facties die geschikt zijn voor zowel PvE- als PvP-gevechten, zoals de Shroud Alliance, een groep die erop uit is andere inquisiteurs binnen te vallen en ze te vermoorden om er beter van te worden. Verken een onderling verbonden en gedetailleerde wereld vol dodelijke vijanden en verborgen geheimen, alleen of in multiplayer, voor een uitdagende actie-RPG-ervaring.

Duik dieper in de wereld van Salt and Sacrifice met “The Traitor’s Tomb”, een gratis update die ook op 7 november wordt gelanceerd. Daal af in The Heart of Altarstone, een kronkelende kerker die de map van het basisspel met 20% vergroot. Ga op zoek naar de waarheid achter de lang verborgen geheimen van de Marked Inquisition.

Ontmoet intrigerende NPC’s, overwin beproevingen tegen vijf nieuwe eindbazen en verzamel een schat aan extra pantsersets en wapens, zoals het enorme zweepzwaard Lawbringer. De gratis update introduceert ook een nieuwe arenamodus, waarin gewaagde inquisiteurs hun krachten kunnen testen in 6-spelers free-for-all PvP-wedstrijden.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password