Saints Row The Third Remastered is nu verkrijgbaar

Saints Row The Third Remastered is nu verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc.

De game die door velen wordt beschouwd als het beste deel uit de Saints Row-serie oogt nu fraaier dan ooit dankzij de vele visuele verbeteringen die Sperasoft heeft doorgevoerd, bijvoorbeeld aan de omgevingen, personagemodellen en beeldeffecten. Ook heeft de game een nieuwe belichtings-engine gekregen en zijn alle wapens en auto’s opnieuw ontworpen.

Spelers die terugkeren naar Saints Row The Third zullen het heerlijk nostalgisch vinden weer in dit vervlogen tijdperk te duiken. Sluit je opnieuw aan bij de Saints-gang in Steelport – ken je Johnny Gat, Shaundi en Pierce nog? – en geniet van legendarische missies als Tank Mayhem, Eye of the Tiger en Professor Genki voor uren aan prettig gestoorde gameplay.

Saints Row The Third verscheen oorspronkelijk negen jaar geleden voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc, en dit is de eerste keer dat Saints Row verschijnt op de huidige generatie consoles, waardoor de beruchte Saints-serie nu toegankelijk wordt voor een heel nieuwe gang aan gamers. De game heeft diverse, met elkaar verweven verhaallijnen, waarbij de keuzes van spelers de route door de game bepalen. Doorgewinterde spelers kunnen misschien zelfs nieuwe wendingen in het verhaal ontdekken, wat tot nooit eerder vertoonde missies kan leiden.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password