SaGa Emerald Beyond-trailer toont nieuwe personages, wapens, details over de gevechten en meer

SaGa-fans en nieuwkomers kunnen vandaag een nadere blik werpen op twee van de hoofdrolspelers uit SaGa Emerald Beyond, Bonnie Blair en Formina Franklyn, in een gloednieuwe trailer.
De voormalige marinier Bonnie en beroemde scherpschutter Formina moeten als politie-rekruten een mislukte moordaanslag op de president van Capitol City onderzoeken. Het duo reist samen naar andere werelden om de waarheid achter het incident te achterhalen.

De trailer toont ook nieuwe details over de gevechten in SaGa Emerald Beyond’. Spelers kunnen in de game experimenteren met nieuwe technieken, inclusief Martial Arts, tweehandige wapens, Conditional Techs en veel meer.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password