Runestenen kondigen de release van God of War Ragnarök aan in de Benelux

Vandaag brengt Sony PlayStation het vervolg uit op de succesvolle God of War franchise, en dat zowel voor PlayStation 4 als PlayStation 5. Om de release van God of War Ragnarök in de kijker te zetten organiseert PlayStation de Read the Runes-activatie voor fans in de Benelux vanaf 10 november 2022.

Vanaf donderdag zijn 5 indrukwekkende runestenen verstopt in België en Nederland. Meer bepaald in Brussel, Luik, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Op de stenen zijn een raadsel in runegeschrift en een tekening gekerfd. Elke steen bevat een unieke tekening die een wereld uit de Noordse mythologie uitbeeldt: Midgard, Niflheim, Helheim, Svartalfheim, Alfheim en Muspelheim. Aan de hand van een schatkaart kunnen fans op zoek gaan naar de runestenen, het raadsel oplossen en kans maken op een God of War Ragnarök Jotnar Edition. De Read the Runes-activatie duurt tot en met dinsdag 15 november.

Als kers op de taart wordt de locatie van een mysterieuze 6de steen later deze week bekendgemaakt via de social media van PlayStation België.

In God of War Ragnarök zoeken Kratos en Atreus naar antwoorden in alle negen werelden terwijl Asgardiaanse strijdkrachten zich voorbereiden op de eindstrijd uit de profetie die het einde van de werelden zou inluiden. Op hun reis door prachtige mythische landschappen vinden ze bondgenoten en nemen ze het op tegen allerlei vijanden, waaronder Noordse goden en angstaanjagende monsters.

Benieuwd naar meer? Houd dan de socials van PlayStation België in de gaten voor de exacte plaatsen en ga vanaf 10 november op zoek naar een runesteen in jouw buurt.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password