RuneScape’s krachtige nieuwe skill Archaeology vanaf nu beschikbaar

Jagex lanceert vandaag de nieuwe skill Archaeology in RuneScape. Deze krachtige nieuwe skill biedt een enorme toevoeging aan de game dankzij de introductie van gecompliceerde gameplay en het begin van een epische nieuwe verhaallijn waarin overleven centraal staat. Spelers reizen door vijf enorme nieuwe locaties om mysteries op te graven die geheimen onthullen over de rijke historie van Gielinor. Met de lancering van de nieuwe skill komt ook meer informatie over de langverwachte Elder God Wars Dungeon (die later dit jaar gepland staat), waarin de titanen die de wereld hebben gecreëerd weer op zullen staan.

Archaeology is de 28e en tevens meest krachtige skill in de 19-jarige historie van RuneScape. Skills zijn een van de belangrijkste kenmerken in RuneScape en brengen een nieuwe manier om je karakter sterker te maken. Archaeology is voor free-to-play-spelers beschikbaar tot level 20, waardoor ze genoeg mogelijkheden hebben om de eerste opgraafplaats te ontdekken. Spelers kunnen artefacten opgraven en herstellen met behulp van hun verzameltalenten, terwijl de ontdekking van oude relikwieën krachtige voordelen zal ontgrendelen. Terwijl spelers de enorme opgraafplaatsen onderzoeken zullen ze ook oude trainingsmethoden voor nieuwe krachten ontdekken: Ancient Summoning en Ancient Invention.

De eerste opgraafplaats waar spelers op stuiten is Kharid-Et. Deze ligt beneden het zand en dichtbij The City of Al Kharid. Dit fort, gebouwd door de volgers van de krachtige god Zaros, werd als verloren beschouwd na de God Wars. Verborgen in de diepte liggen echter verloren wapens en oude magie.

Andere locaties zijn:

  • Everlight: ontdek voorwerpen en probeer de vuurtoren in het hart van deze voormalige Icyene-nederzetting te blussen.
  • The Infernal Source: ligt onder de Wilderness Volcano en leert spelers over Zamorak’s connectie met demonen en het ontstaan van demonen in Gielinor.
  • Stormguard Citadel: een voormalig Armadylean fort en laboratorium met een verbinding met de Temple of Ikov.
  • Warforge!: een verlaten Bandosian militaire basis voor goblins in Feldip Hills.

Archaeology heeft een level cap van 120 voor RuneScape members. Er zal een periode zijn van zes maanden waarin spelers geen bonus XP, XP lamps of andere boosts kunnen gebruiken om deze skill te trainen. De strijd om de zeer gewilde Completion Capes gaat van start!

Daarnaast is er voor Archaeology ook een elite-skilling-outfit beschikbaar. Deze geeft spelers veelbelovende voordelen zoals een toegenomen succesratio bij het uitgraven, oneindige teleportaties naar opgraafplaatsen en meer. Ook is er een schattig nieuw huisdier, Archie de kindermummie!

Archaeology is veel meer dan een simpele skill dankzij de nieuwe materialen, nieuwe buffs, geweldige beloningen en epische nieuwe locaties. Spelers kunnen enorme mysteries ontdekken en door de Archaeology-skill compleet te beheersen krijgen ze krachten die aanzienlijke voordelen hebben in de opkomende Elder God War Dungeon, die later dit jaar uitkomt.

Ryan Ward, Executive Producer bij RuneScape:
“Archaeology is de meest krachtige en veelbelovende skill die naar RuneScape komt. Het is 18 maanden in ontwikkeling geweest en met liefde gemaakt door het team. De reactie op onze bekendmaking tijdens RuneFest afgelopen jaar is goed ontvangen. Wij hebben er allemaal heel veel zin in om spelers de geheimen van het vergeten verleden te zien ontdekken en om de krachten te krijgen die ze nodig hebben om het gevecht aan te gaan in The Elder Gods later in 2020.”

Archaeology is de nieuwste update na meerdere releases waarin spelers het oude verleden van Gielinor konden ontdekken. Nadat vorig jaar A Land Out of Time uitkwam, is Archaeology nu de volgende stap richting het bekendmaken van een aantal verontrustende ontwikkelingen.

De oorlog komt eraan, dus graaf diep!

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password