RuneScape viert 300 miljoen accounts met speciaal in-game-evenement in RuneScape en Old School RuneScape

RuneScape kondigt vandaag aan dat hun in-game-event genaamd Fresh Start Worlds op 12 september begint. Met dit event vieren ze het passeren van de 300 miljoen accounts. Fresh Start Worlds geeft RuneScape-spelers de mogelijkheid om een nieuw personage te maken in een speciale wereld. In deze wereld begint iedereen op hetzelfde level en is er een gloednieuwe economie en Grand Exchange. Ook kunnen spelers zeldzame beloningen verkrijgen die ze kunnen ruilen met andere spelers en is er een versnelde XP-boost om snel te levelen.

RuneScape Fresh Start Worlds is gedurende vier maanden live en geeft spelers de mogelijkheid om RuneScape helemaal opnieuw te ontdekken. Spelers keren met versnelde XP- en gameplay-boosts terug naar bekende steden, onvergetelijke quests, skilling-gebieden en boss-battles. Spelers kunnen op elk moment terugkeren naar de originele game met hun gelevelde personage en beloningen (inclusief nieuwe cosmetische armor, pet skins, alternatieve skillcapes en zeldzame beloningen die geruild kunnen worden). Voor de spelers die van competitie houden is er als extra incentive een competitie van acht weken gericht op hi-scores en world firsts.

Old School RuneScape Fresh Start Worlds lanceert in oktober en biedt spelers een unieke uitdaging. In tegenstelling tot RuneScape profiteert Old School RuneScape Fresh Start Worlds niet van een XP-boost. Het biedt spelers nog steeds dezelfde Old School RuneScape-ervaring die spelers kennen en liefhebben, maar dit keer duiken ze in een wereld met een gloednieuwe economie. Ook kunnen hi-scores opnieuw geclaimd worden. Zes maanden na de lancering kunnen spelers hun personages overzetten naar een hoofdserver.

Fresh Start Worlds lanceert als onderdeel van Jagex’ 300 miljoen Account Celebration, een evenement in zowel RuneScape als Old School RuneScape. RuneScape-spelers kunnen zich aansluiten bij de 300 Million Party in de Grand Exchange en praten met Party Pete om een gratis cadeau en meer te krijgen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password