RuneScape viert 18e verjaardag met grote update

RuneScape viert zijn achttiende verjaardag en brengt daarom een grote update uit voor zijn Mining en Smithing vaardigheden, twee van de oorspronkelijke vaardigheden die in 2001 werden gelanceerd.

De opnieuw bewerkte vaardigheden bieden zowel nieuwkomers als veteranen nieuwe, waardevolle beloningen en gameplay-mechanics. De update voegt tevens nieuwe armor en wapens toe aan de game. Smithing is nu de meest waardevolle non-combat vaardigheid en spelers hebben de mogelijkheid om het ‘masterwork’ en ‘trimmed masterwork’ armor te maken – de beste melee armors van RuneScape.

Een revisie van beide vaardigheden was één van de meest gewilde updates die door de RuneScape-community werd benadrukt in recente spelersenquêtes. Het team van ontwikkelaars heeft in 2018 nauw samengewerkt met de community door twee bètatests te houden en de feedback van de spelers gebruikt om de ervaring verder te verfijnen.

David Osborne, Lead Designer bij RuneScape, zei:
“Het bereiken van ons 18e jubileum is een ongelooflijke mijlpaal en het is geweldig dat twee van de originele vaardigheden uit 2001 een nieuw leven is ingeblazen. De Mining & Smithing update is het resultaat een intensieve samenwerking met de community en de peilingen en bètatesten waren van onschatbare waarde bij het verfijnen en polijsten van de nieuwe mechanics en armor.”

RuneScape biedt 27 verschillende vaardigheden, talenten die getraind kunnen worden tijdens het spelen en het in-game personage van de speler vormen. Met de Mining-vaardigheid kunnen spelers erts uit rotsen halen en met de Smithing-vaardigheid kunnen spelers deze erts omsmelten tot metalen staven waarmee armor en wapens kunnen worden gemaakt. Naast ‘away from keyboard’ mining en de progressie in armor smithing, bevat de update ook vier nieuwe lagen erts en metaal en een nieuwe ertsbank voor opslag.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password