RuneScape lanceert nieuwe update genaamd Vorkath: Battle of Forinthry

RuneScape, de iconische MMORPG, heeft vandaag een nieuwe update genaamd Vorkath: Battle of Forinthry uitgebracht. In de nieuwe quest bereiden spelers hun troepen voor op de strijd tegen Vorkath, waarbij ze hulp krijgen van de iconische RuneScape-held The Raptor. In meerdere fasen nemen spelers het op tegen de herrezen Vorkath en zijn meester Zemouregal om Fort Forinthry te verdedigen. Spelers kunnen Vorkath: Battle of Forinthry solo of met een groep spelen. Hiermee kunnen ze verschillende beloningen verdienen, waaronder de felbegeerde nieuwe Elite Dracolich-uitrusting die voorzien is van krachtige upgrades.

Naast de nieuwe quest en boss battle hebben spelers de mogelijkheid om de cosmetische Vorkath Death Guard- en Lantern-items vrij te spelen. Deze kunnen worden ontgrendeld tijdens het Vorkath Hunt-evenement door opdrachten voor de zeer strenge professor Mr. Mordaut uit te voeren.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password