RuneScape lanceert Abyssal Slayer Creatures, een grote nieuwe Slayer-update

RuneScape lanceert vandaag Abyssal Slayer Creatures. Deze update bevat een nieuwe Slayer-dungeon, waar je jouw Slayer-skill kunt trainen tot level 120 en krachtige beloningen kunt verdienen. En drie nieuwe Abyssal Slayer Creatures die alleen bedoeld zijn voor de meest ervaren spelers. Je hebt minstens level 95 Slayer-skill nodig om de content te spelen.

In de krochten van de stad Senntisten is een portaal geopend waardoor demonen kunnen passeren. Strijd in de slayer-dungeon Senntisten Asylum en kom oog in oog staan met drie hoge level Slayer-monsters; Abyssal Savage (95 Slayer), Abyssal Beast (105 Slayer) en de Abyssal Lord (115 Slayer). De Slayer-update markeert het vijfjarig jubileum sinds het concept van deze drie demonen in 2017 aan de spelers werd getoond en is één van de populairste aangevraagde update geweest onder de RuneScape-community.

Als je dapper genoeg bent om de dungeon te betreden, wachten er krachtige beloningen op je, waaronder een upgrade voor armour spikes die meer schade toebrengen, een tier 85 melee power armour helm om adrenaline-gains te verhogen en een gloednieuw 92 melee wapen genaamd de Abyssal Scourge. Dit wapen is een update van de iconische Abyssal Whip die meer dan 17 jaar geleden voor het eerst aan RuneScape werd toegevoegd.

RuneScape’s Yak Track is ook teruggekeerd vanaf vandaag tot en met 24 april. Je kunt cosmetische beloningen en pets met een Elder Gods-thema bemachtigen door deel te nemen aan leuke en gevarieerde taken in heel Gielinor.

Abyssal Slayer Creatures is vanaf vandaag live in RuneScape op PC, Steam, iOS en Android, compleet met cross-platform-progressie en -play op PC en mobiel.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password