RuneScape introduceert Whodunit-quest getiteld Fort Forinthry: Murder on the Border

RuneScape, de iconische MMORPG die zich afspeelt in de uitgestrekte fantasiewereld van Gielinor, heeft vandaag Fort Forinthry: Murder on the Border onthuld. Deze quest is vanaf 20 maart beschikbaar en borduurt voort op de verhaallijn die werd geïntroduceerd bij de lancering van het Fort Forinthry-seizoen vorige maand. In Murder on the Border organiseren spelers een feestmaal met dodelijke afloop.

Spelers, die de rol van leider, hertog of hertogin bekleden, worden door Koning Roald uitgenodigd voor een diner ter ere van de bouw van het fort. Het evenement loopt al snel in de soep, wanneer blijkt dat er een moord is gepleegd. Spelers werken samen met de sympathieke wannabe-detective Aster om te voorkomen dat het koninkrijk in chaos vervalt.

Tijdens het onderzoek moeten klassieke point-and-click avonturengame-mysteries worden opgelost met behulp van een nieuwe Clue Interface. Hiermee kunnen detectives in spe reeds verzamelde aanwijzingen bekijken, ontbrekende informatie opsporen en karakterprofielen van elke verdachte bekijken om de moordenaar en zijn motief te achterhalen. Het is een klassieke whodunit met een RuneScape-twist!

Voordat het feestmaal kan beginnen, moeten spelers hun Construction-skill gebruiken om de keuken te bouwen. Deze gloednieuwe hub voor de Cooking-skill kan na de quest geüpgraded worden voor een reeks bonussen, waaronder verminderde kans op het verbranden van voedsel, toegang tot een kookwinkel en XP-boosts.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password