RuneScape: Het officiële kookboek verschijnt in 2024

Ga op een culinaire zoektocht door de fantastische, legendarische wereld van Gielinor, met recepten uit en geïnspireerd door de geliefde games van Jagex. De meer dan 50 recepten, geschreven door Sandra Rosner (World of Warcraft: The Dragonflight Codex) en ontwikkeld door Jarrett Melendez (My Pokémon Baking Book), geven de koers aan voor een legendarische zoektocht door de heilige overlevering van RuneScape, met een breed scala aan hartige en zoete gerechten uit enkele van de heerlijkste momenten van de game, zoals de “Recipe for Disaster Quest”! Naast andere lekkernijen kunnen avonturiers zich verheugen op het maken van hun eigen incarnaties van de geliefde Gebakken Aardappel, Cake (op vier manieren), stapelbare Paarse Snoepjes en kabouterspecialiteiten uit Gianne’s Restaurant!

Hoewel de roep naar avontuur altijd wilskracht en een zekere mate van durf vereist, hoeven onervaren keukenkruisers zich geen zorgen te maken. Full-colour fotografie, stap-voor-stap instructies en een grote verscheidenheid aan recepten voor alle niveaus zorgen ervoor dat zelfs beginnende koks niet bang hoeven te zijn voor de Culinaromancer!

Bij elk exemplaar van het kookboek zit een code voor een nieuwe en exclusieve Chef’s Outfit, die RuneScape-spelers in het spel kunnen inwisselen.

RuneScape: The Official Cookbook verschijnt in april 2024, samen met een prachtig hardcover Map of Gielinor-tijdschrift om prestaties bij te houden en te genieten van de reis door de games!

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password