RuneScape bereidt zich voor op de feestdagen met ‘Winter Weekends’

Jagex heeft aangekondigd dat de seizoensgebonden ‘Winter Weekends’ vanaf morgen terugkeren naar RuneScape. Spelers kunnen daardoor tijdelijke buffs en skill perks vrijspelen.

Dit speciale event vindt tot en met zeven januari elk weekend plaats van vrijdag tot maandag. Tijdens de Winter Weekends kunnen spelers een  breder scala aan content verkennen en beloningen verzamelen. Zo maken spelers kans, afhankelijk van welk weekend ze spelen, om 25% meer experience te verdienen voor de Slayer skill. Ook heb je een verhoogde kans op loot in de Thieving skill en zijn er hogere landbouwopbrengsten.

Tijdlijn Winter Weekends 2018:
30 november tot 3 december – Elite Dungeons & Dungeoneering
7 december tot 10 december – Deep Sea Fishing & Fishing
14 december tot 17 december – Combat & Slayer
21 december tot 24 december – Gathering & Support Skills
28 december tot 31 december – Minigames
4 januari tot 7 januari – Player-Owned Farms & Farming

‘Violet is Blue’, een seizoensgebonden quest, maakt ook zijn opwachting in RuneScape en start op 17 december. Spelers gaan op een magisch avontuur waarin ze een klein meisje, dat is opgevoed door Yetis, helpen haar droom te realiseren om het jaarlijkse Yeti-festival te bezoeken.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password