Ruimteschip reparatiesim uncle chops rocket shop volgend jaar op console

Kasedo Games en ontwikkelaar Beard Envy kondigen met trots aan dat de roguelite ruimteschipreparatiesimulator Uncle Chop’s Rocket Shop volgend jaar uitkomt op PS5, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Uncle Chop’s Rocket Shop, dat vorig jaar tijdens de IGN Awesome Indies Showcase werd onthuld voor de pc, is een hilarische reparatiesimulator met ultratactische mechanica en een roguelite-indeling die je uitdaagt om ruimteschepen te repareren op een asteroïde-gebonden servicestation.

Uncle Chops’ Rocket Shop wordt vergeleken met tv-programma’s als Rick & Morty en Adventure Time vanwege de eigenzinnige en kleurrijke artstijl. Er is een nieuwe trailer uitgebracht waarin de unieke esthetiek, donkere humor en tactiele gameplay worden getoond via een selectie van verschillende in-game repareerbare modules.

In Uncle Chop’s Rocket Shop kruip je in de huid van Wilbur, een vos met een vest aan die een schamel bestaan leidt als monteur. Hij repareert zoveel schepen als hij kan om de almaar stijgende huurbetalingen aan zijn tirannieke baas, Uncle Chop, te kunnen betalen.

Met een reeks gereedschappen, diagnoseapparaten, onderdelen en werkplaatsapparatuur moet Wilbur storingen verhelpen in de modules van procedureel gegenereerde ruimteschepen, op basis van merkspecifieke handleidingen die onderweg worden aangeschaft. Van eenvoudige tankklussen tot totale mechanische revisies, je moet verwoed prutsen, snijden, losmaken, vastdraaien, grijpen en laten vallen en proberen zoveel mogelijk klussen te klaren binnen de dagelijkse tijdslimiet.

Klok in, denk snel, werk sneller en betaal de steeds hoger wordende rekeningen die je dwingen om steeds gewaagdere en riskantere klussen aan te nemen van een gevarieerde reeks rare snuiters.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password