Rugrats: Adventures in Gameland aangekondigd

Ga samen met Tommy, Chuckie, Phil en Lil op een wilde reis vol fantasie en verwondering. Nodig een babyvriendje uit of ga solo op een level-gebaseerd co-op avontuur geïnspireerd door klassieke retro titels uit het NES tijdperk, aangevuld met moderne game designs.

Zet je schrap voor razendsnelle achtervolgingen, sluip rond als een baby trenchcoat en vernietig gebouwen op tv als Reptar! Ontmoet onderweg bekende gezichten, zoals Angelica, Cynthia en Spike, en maak een reis door het verleden dankzij de prachtige handgetekende animaties die doen denken aan de originele tv-klassieker of geniet van het avontuur in een nostalgische 8-bits stijl. Kruip in de huid van een bende kinderhelden en stuur ze de wereld rond!
 

Rugrats: Adventures in Gameland is de eerste titel van een samenwerkingsverband tussen The MIX Games en Paramount. The MIX Games publiceert zowel zelfstandig als in samenwerking met geweldige creatieve teams nieuwe neo-retro games met klassieke mechanica voor gamers van nu. Het team heeft ook games in verschillende genres en originele titels in ontwikkeling en zal deze multiplatformervaringen ondersteunen tijdens de ontwikkeling, inclusief financiële, productie-, distributie- en marketinginspanningen. Om te zorgen voor een unieke ervaring zullen de lanceringen van The MIX Games worden voorzien van hardwaresystemen en verzamelobjecten in beperkte oplage dankzij de langdurige samenwerking met Limited Run Games, waaronder financieringsbijdragen van Limited Run voor de eerste releases.

Rugrats: Adventures in Gameland, een retro-geïnspireerd puzzelavontuur, komt in 2024 naar pc en consoles.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password