RPG ‘The World of Kungfu’ schudt het oude China op met 1.0 Lancering in Q2 2024

De wereld van Kungfu: Dragon and Eagle, de old-school wuxia RPG die zich afspeelt in de chaotische tijden van het oude China van ontwikkelaar ChillyRoom, verantwoordelijk voor Otherworld Legends, Soul Knight met 200 miljoen downloads wereldwijd, bereidt zich voor op zijn 1.0 lancering op Windows PC via Steam met volledige Engelse lokalisatie in Q2 2024.

Bekijk de allereerste Engelse demo op de PAX West showvloer van vrijdag 1 tot maandag 4 september bij stand #659. Zoek het spel hier op in afwachting van de volledig gelokaliseerde Engelse release.

Kruip in de avontuurlijke huid van een jonge kungfu-novice en begin aan een gedenkwaardige reis. Schrijf in realtime een vermakelijk verhaal vol traditionele wuxia-elementen, waarbij je banden en rivaliteiten kweekt met honderden eigenzinnige personages. Ontrafel meerdere vertakkende plotlijnen terwijl je de verschillende krijgskunstdisciplines onder de knie krijgt.

Overwin – of faal – één gevecht tegelijk door pittige en bevredigende turn-based gevechten. Sla met precisie toe en voer zware combo’s en kritieke treffers handmatig uit, of maak gebruik van de automatische gevechtsfunctie om confrontaties met gemak te voltooien. Beheers zowel Innerlijke als Uiterlijke Kungfu door het land en verdien ervaring, grondstoffen en statussen bij elke glorieuze overwinning.

Trek door het land via bruisende steden, ruisende waterwegen, besneeuwde bergen, oude ruïnes en andere prachtige gebieden die gebaseerd zijn op historisch belangrijke locaties. Bepaal de weg die voor je ligt met de beslissingen die je onderweg neemt en die onze jonge strijder op verschillende paden sturen om meer dan 10 verschillende eindes te ontdekken.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password