RPG met actie-avontuur ‘Testament: The Order of High Human’ lanceert vandaag op Steam en Epic Games

Fairyship Games, een kleine Amerikaanse ontwikkelaar met een focus op verhalende titels, is verheugd te kunnen bevestigen dat de aankomende actie-avontuur RPG Testament: The Order of High Human later vandaag wordt gelanceerd op Steam en Epic Store.
Testament is ook in ontwikkeling voor een latere release op zowel Xbox als PlayStation: The Order of High Human is een originele first-person, verhaal-gebaseerde actie-avontuur RPG waarin spelers de rol aannemen van Aran – de koning van de High humans in het land Tessara – als bewaker van het rijk.

Aran is verraden door zijn broer Arva en beroofd van zijn krachten terwijl de wereld om hem heen in duisternis is gedompeld en wordt overspoeld door onheilspellende wezens. Aran probeert zijn krachten terug te krijgen en Arva te confronteren om Tessara zijn oude glorie terug te geven. Onderweg verbetert hij zijn zwaard, boog en magische vaardigheden terwijl spelers hun eigen unieke vechtstijl ontwikkelen.

Kortom, Testament: The Order of High Human een verhaal over de reis van een gevallen koning om zijn rijk te redden van duisternis en vernietiging. Het is een avontuur dat is ontworpen als eerbetoon aan de vele verschillende games en genres die de 15 mensen van FairyShip Games zijn gaan spelen.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password