RPG knutselavontuur Return From Core gaat 14 december Early Access in

Return from Core, de ondergrondse sandbox survival RPG van ontwikkelaar Tanxun Studio en uitgever 2P Games, onthult de geheimen van het binnenste van de aarde op 14 december op pc via Steam Early Access.

Na een catastrofe aan de oppervlakte zoeken de overblijfselen van de mensheid hun toevlucht in de kern van de aarde. Ga als een van de laatste mensen op zoek naar oude technologie in de hoop de beschaving te herstellen en terug te keren naar het zonlicht. Baan je een weg door de diepten om grondstoffen en uitrusting te verzamelen en een tijdelijke basis op te zetten. Ontdek de mysteries van de wereld onder je op een zoektocht om de oppervlakte terug te winnen.

Verzamel en oogst natuurlijke grondstoffen terwijl je door de donkere en verlaten grotten graaft. Maak essentiële uitrusting en wapens en bouw een uitvalsbasis. Pas je aan de rotsachtige omgeving aan door een tuin aan te leggen om voedsel en andere ingrediënten te produceren om gezondheids- en uithoudingsvermogendrankjes te brouwen. Jaag op de grotbewoners, waaronder enorme knaagdieren, groteske wormen en smerige slijmballen, als alternatieve vorm van voedsel.

Het lijkt misschien eenzaam om de catacomben uit te kammen, maar zelfs onder de oppervlakte zijn er vrienden. Sluit vriendschap met de verschillende hybride monstermeisjes, mensachtige wezens met bovennatuurlijke krachten. Leer hun persoonlijkheden en eigenaardigheden kennen om hun gunst en de hulp van hun krachtige krachten te verdienen. Lilith fungeert als gids door de verraderlijke tunnels en geeft handige tips en hints. Wees voorzichtig met Cartier, een bedrieglijk wolvenmeisje met een hevig temperament dat je perfect kunt loslaten op angstaanjagende vijanden.

Return from Core is op vrijdag 15 december beschikbaar op pc via Steam Early Access 16,49 euro, en krijgt tot vrijdag 5 januari 15% lanceringskorting. Taalondersteuning bestaat uit Engels, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees en Japans.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password