RPG Beat-Em-Up Young Souls zet 10 maart Releasedatum op PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One

Uitgever The Arcade Crew en ontwikkelaar 1P2P Studio hebben vandaag aangekondigd dat Young Souls, de RPG beat-em-up met tienermisfits in de hoofdrol, na het debuut op Stadia op 10 maart 2022 de strijd tegen binnenvallende goblins zal uitbrengen op pc, Nintendo Switch, Xbox One en PlayStation 4. Young Souls zal ook speelbaar zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X/S via achterwaartse compatibiliteit.

De releasedatum komt samen met een nieuwe overzichtsvideo, die de hoofdrolspelers Jenn en Tristan volgt terwijl ze zich in een andere wereld storten voor spannende, kerker-clearing gevechten, om zich uiteindelijk terug te trekken in hun slaperige stadje om op adem te komen en zich voor te bereiden op hun volgende gevecht. Zie hoe het duo de hele nacht vecht tegen surrealistische vijanden als formidabele krijgers met ontspannen uitstapjes door de stad als gemiddelde, relaxte tieners tijdens de dag.

1P2P Studio heeft vandaag via een PlayStation Blog-post ook meer verteld over de gevechtsmechanismen van Young Souls, hoe de stijl van elke held wordt versterkt met visueel unieke uitrustingsstukken, inspiratie voor de game en nog veel meer. Aspirant-boksers kunnen de volledige context hier plunderen.

Het meeslepende verhaal van Young Souls volgt de tweeling terwijl ze op zoek gaan naar hun voogd, een professor die op mysterieuze wijze verdween vlak voordat de tweeling een onverklaarbaar portaal ontdekte op zijn landgoed. Het duo brengt nu hun dagen door met het zwerven door hun schilderachtige stadje, het opdoen van voordelen door middel van fitness-sessies en het kopen van nieuwe outfits voor hun nachtelijke gevechten om kerkers vol vijanden uit te kammen. Met het lot van hun meest geliefde metgezel en de hele wereld in hun handen, moeten Jenn en Tristan onmetelijke gevaren trotseren en de beslissende gevechten van hun leven doorstaan.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password