Romance of the Three Kingdoms 8 Remake keert terug met de grootste hoeveelheid content in de geschiedenis van de serie!

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Kou Shibusawa hebben vandaag een aantal nieuwe functies en verbeteringen geïntroduceerd voor hun onlangs aangekondigde strategiespel Romance of the Three Kingdoms 8 Remake, waaronder nieuwe officieren, scenario’s, visuals, stemmen en meer. De tactische militaire simulatie van Kou Shibusawa is momenteel in ontwikkeling en zal begin 2024 digitaal verkrijgbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 en Windows PC via Steam.

Romance of the Three Kingdoms 8 Remake is gebaseerd op Romance of the Three Kingdoms VIII met Power Up Kit, compleet met zowel de “All Officers Play” en “All Periods Scenarios” functies, evenals een groot aantal nieuwe content om de meest complete Romance of the Three Kingdoms ervaring tot nu toe te leveren.

Onder de nieuwe toevoegingen is het aantal speelbare officieren verhoogd van ongeveer 600 naar 1000. Met de nieuw toegevoegde officieren en strijdkrachten kunnen spelers nieuwe gebeurtenissen en relaties tussen officieren ontdekken voor een nog authentiekere ervaring. De functie “Scenario’s voor alle periodes” is ook vernieuwd en biedt nu meer dan 55 scenario’s, inclusief fictieve scenario’s, waarmee dit het grootste aantal scenario’s in de geschiedenis van de serie is. Van het einde van de Oostelijke Han-dynastie tot het laatste tijdperk van de Drie Koninkrijken, spelers kunnen kiezen welke officieren en welke periode ze willen spelen, waardoor er talloze mogelijke combinaties ontstaan voor een ervaring die uniek is voor elke speler.

Om de Romance of the Three Kingdoms-ervaring te verbeteren, zijn er nieuwe beelden en stemmen toegevoegd. Door de combinatie van 2D- en 3D-graphics behoudt Romance of the Three Kingdoms 8 Remake de sfeer van het originele spel, terwijl het nieuwe beelden en illustraties biedt. Het spel bevat ook het grootste aantal stemmen in de serie, met officieren die spelers in verschillende situaties toespreken, en geanimeerde filmpjes met volledige stemmen die belangrijke gebeurtenissen uitbeelden in prachtig gerenderde illustraties*.

De kaart van het slagveld is ook herwerkt, van een enkel 2D-beeld naar een mix van 2D en 3D: slagvelden worden gecreëerd met behulp van de nieuwste 3D-technologie, terwijl landschappen in de verte worden weergegeven als inktschilderijen om zowel krachtige gevechten als een meeslepende ervaring te creëren.

De gevechten in Romance of the Three Kingdoms 8 Remake blijven turn-based, net als in de oorspronkelijke titel, maar bevatten een compleet geherstructureerd systeem, het resultaat van Kou Shibusawa’s 20 jaar knowhow sinds de release van Romance of the Three Kingdoms VIII. Terwijl de belangrijkste kenmerken zoals eenvoudige regels, een kaart die veld- en belegeringsgevechten combineert en het gebruik van terrein behouden blijven, zijn het tempo en de balans van het spel sterk verbeterd. Met de toevoeging van nieuwe functies, zoals “Link Forged”, ontdekken spelers een eenvoudig te spelen maar zeer tactische gevechtservaring.

De gebeurtenissen die het drama tussen de personages kleuren, zijn te vinden in de nieuwe functie “Tales”. Met deze functie kunnen spelers de voorwaarden, uitkomsten en vertakkingen van verschillende gebeurtenissen controleren, zodat ze weten hoe ze de gewenste gebeurtenissen kunnen activeren of vermijden. De functie “Verhalen” geeft niet alleen een overzicht van historische gebeurtenissen, maar ook van algemene gebeurtenissen.

Naast gebeurtenissen waarbij verschillende officieren betrokken zijn, worden ze verbonden door het lot, weergegeven door de “Destiny” functie, die twee soorten heeft: “Symbiotisch’ en ‘Antagonistisch’. Het eerste type maakt het makkelijker om een goede relatie met een officier te krijgen, terwijl bij het tweede type de kans op een slechte relatie groter is. Afhankelijk van hoe spelers verder willen komen, kunnen niet-historisch verwante personages worden gekoppeld door “Destiny”. Naarmate de relaties intenser worden, zal er “Link Smeden” optreden in gevechten en missies, wat aanzienlijke voordelen oplevert.

Om spelers te helpen eenvoudig de relaties en “Destiny” bij te houden van de officier die ze spelen, is er een nieuwe functie “Relationship Chart” toegevoegd. Met deze functie kunnen spelers rivalen, goede vrienden of iedereen die nauw betrokken is bij hun leven in de gaten houden. Door samen te werken met personages die ze goed kennen, kunnen spelers meer bereiken en bijdragen aan de groei van de hoofdpersoon. Naarmate de relaties zich verdiepen, leidt dit tot gebeurtenissen die keerpunten worden in het leven van hun officier, zoals de beëdiging van broers en zussen, het huwelijk en de opvoeding van kinderen. De relaties die zullen verschijnen in de “Relatietabel” zullen niet alleen historisch zijn, ze zullen ook dynamisch veranderen afhankelijk van de richting die spelers in hun spel nemen.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password