Rollerdrome nu verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4 en pc

Private Division en Roll7 hebben vandaag aangekondigd dat Rollerdrome, een gloednieuw, zeer fantasierijk thirdperson schiet-skatespel, nu verkrijgbaar is op PlayStation 5, PlayStation 4 en op pc via Steam.
Rollerdrome is een spannend singleplayer schietspel dat arenagevechten, vloeiende bewegingen en technische trucs samenbrengt om “flowstate chaos” te creëren. Het spel speelt zich af in 2030, in een wereld waarin het publiek wordt afgeleid van een steeds naargeestigere politieke ontwikkeling door het geweld en de buitensporigheid van een brute nieuwe arenasport: Rollerdrome. Deelnemers worden gekozen het in een reeks uitdagingen op te nemen tegen de dodelijke huisspelers, waarin ze uitschakelingen combineren met flitsende trucs, terwijl ze talloze uitdagingen tot een goed einde brengen en proberen te overleven.

Spelers stappen in de rolschaatsen van Kara Hassan, een nieuwkomer in het Rollerdrome-toernooi. Terwijl de mysteries van een corrupte techgigant zich achter de schermen ontvouwen, moeten Kara en de speler zich op hun doel blijven concentreren: opklimmen in het klassement in de hoop de volgende Rollerdrome-kampioen te worden.

Rollerdrome introduceert een apart retro-futuristisch universum met een unieke grafische stijl geïnspireerd op stripboeken. De soundtrack van Electric Dragon versmelt iconische geluiden uit de jaren 70 met moderne dreunende beats voor een energieke achtergrond voor het bloedbad.

“Rollerdrome brengt een eerbetoon aan extreme actiesportspellen door een jaren-70-lens van een klassiek thirdperson schietspel. Het speelt in een razend tempo en zal zeker de harten van mensen sneller doen kloppen,” zegt Paul Rabbitte, creatief directeur bij Roll7. “Ik kan niet wachten om de gekste skate- en gevechtscombo’s van spelers te zien.”

“Opnieuw heeft Roll7 een gedurfde, intense ervaring afgeleverd die verfrissend aanvoelt,” zegt Michael Worosz, chief strategy officer bij Take-Two Interactive en hoofd van Private Division. “We hebben de grootste bewondering voor Roll7’s voortdurende bereidheid om nieuwe wegen in te slaan en Rollerdrome is het bewijs dat hun experimentatie tot uitzonderlijke resultaten leidt.”

Rollerdrome is ontwikkeld door Roll7, de BAFTA-winnaar en meermaals bekroonde studio uit Londen, bekend om het maken van geliefde en opmerkelijke spellen zoals OlliOlli, OlliOlli 2: Welcome to Olliwood, OlliOlli World, Laser League en NOT A HERO.

Rollerdrome is verkrijgbaar als digitale download voor € 29,99 op PlayStation 5, PlayStation4 en op pc via Steam. Het spel is verkrijgbaar voor een introductieprijs van € 19,79 op Steam en op het PlayStation-systeem voor PlayStation Plus-leden van elk niveau. Vanaf vandaag is er ook een gratis spelproef beschikbaar voor PlayStation Plus Premium-leden.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password