Rollercoaster Tycoon Adventures Deluxe voor consoles krijgt releasedatum

Op 1 november 2023 lanceert Atari RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe, een uitbreiding van de bestverkochte titel van de franchise voor consoles. De verbeterde titel introduceert 80 nieuwe attracties, een compleet nieuwe interface en prestatieverbeteringen. Adventures Deluxe, dat eerder verkrijgbaar was op Nintendo Switch, brengt RollerCoaster Tycoon voor het eerst naar Xbox Series X|S en PlayStation 5. Fysieke versies van de verbeterde game verschijnen op 3 november 2023 wereldwijd in de winkels.
RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe is een casual, toegankelijke versie van de iconische pretparkbouwer met een UI/UX die is geoptimaliseerd voor controllerondersteuning op moderne consoles. Adventures Deluxe voegt 80 nieuwe attracties en attracties toe, waaronder nieuwe seizoensgebonden attracties, wat het totaal op maar liefst 200 brengt. Drie diepgaande speltypen, waaronder Adventure Mode, Scenarios Mode en het open Sandbox Mode, en uitgebreide aanpassingsmogelijkheden zorgen voor ontelbare uren gameplay.

 

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password