Roller Champions Closed Alpha start 11 maart

De Closed Alpha van Roller Champions, de free-to-play sportgame waarin teams het al skatend tegen elkaar opnemen in arena’s vol met fans, start op 11 maart. De Closed Alpha is exclusief te spelen via Uplay op Windows PC en loopt door tot en met 23 maart. Spelers registreren zich voor de Closed Alpha van Roller Champions via rollerchampions.com voor een kans op toegang.

In deze nieuwe sportsensatie, ontwikkeld door Ubisoft Montreal in samenwerking met Ubisoft Winnipeg en Ubisoft Pune, staan twee teams van drie spelers tegenover elkaar in verschillende arena’s. Door de bal te passen en andere spelers te tackelen en te ontwijken, proberen teams onder luid gejuich van de fans de bal te scoren in de verlichte hoepel en zo naar de overwinning te skaten.

De Closed Alpha van Roller Champions biedt spelers de mogelijkheid om hun feedback met de ontwikkelaars van de game te delen en een exclusieve in-game outfit te verdienen die spelers meenemen naar de volledige game. In de Closed Alpha ontdekken spelers de snelle actie en nieuwe opties, waaronder:

  • Aanpassingsmogelijkheden: Spelers maken een eigen personage en kiezen uit een lijst van 70 items om hun personage aan te passen, met onder andere verschillende handschoenen, skates, kleding en helmen/kapsels.
  • Nieuwe arena: Bochten, hoogte en andere omgevingselementen zorgen voor verbeterde navigatie en gameplay. Daarnaast ontdekken spelers de grootste en meest indrukwekkende arena tot nu toe: Chichén Itzá.
  • Nieuwe bewegingen: Spelers ervaren nieuwe bewegingen, waaronder de verlengde tackle en de luchttackle, evenals nieuwe teambewegingen zoals de grapple boostgrapple double jump en grapple double pump.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password