Roguelite Survival Auto-Battler Let them come: Onslaught debuteert eerste demo op Steam Next Fest

Let them come: Onslaught, de snelle survival auto-battler met roguelite-elementen ontwikkeld door Tuatara Games, beleeft 9 oktober 2023 zijn Steam Next Fest-première met een gloednieuwe openbare demo!
Leef en adem adrenaline in deze sci-fi shoot ’em up, geïnspireerd door de survivalhit Vampire Survivors, aangevuld met jarenlange AAA VFX-ervaring.

Kom bebloed en gekneusd uit het puin nadat je bent neergestort op een vreemde buitenaardse planeet. Overleef terwijl hordes bloeddorstige buitenaardse wezens snel dichterbij komen. Met je vertrouwde ruimtegeweer op sleeptouw schiet je op een oprukkende golf vijanden om een pad vrij te maken en het einde van een intense 12-minuten durende countdown te bereiken.

Verzamel XP en in-game credits tijdens elke run en bouw een arsenaal aan wapens op, waarvan er acht beschikbaar zijn in de demo.
Steek ze in brand met een vlammenwerper of knal aliens aan flarden met een krachtig lasergeweer. Gebruik de energiegolven van Repulse om tegenstanders te verlammen, al is het maar voor even.

Vermijd gevaren in de omgeving en trotseer rommelende donderslagen dankzij een dynamisch weersysteem. Laat elke poging tellen en haal koste wat kost de finish.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password