Roguelike deckbuilder Pirates Outlaws stapt op 29 maart in op Switch, PS4 en Xbox One

Onafhankelijke uitgever BlitWorks Games kondigt met trots aan dat Pirates Outlaws op 29 maart lanceert op Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. Pirates Outlaws, ontwikkeld door Fabled Studio, is een door critici en spelers bejubelde roguelike card battler waarin je gevaarlijke zeeën bevaart om elke outlaw en hun meesters te verslaan in spannende gevechten. Het spel biedt veel content en unlockables, diverse spelmodi en een prachtige papercraft artstyle. Je expeditie zal vol hinderlagen en uitdagingen zitten, dus maak je klaar, bouw je kaartspel en plan dodelijke combo’s om de meest gereputeerde piraat te worden!

Pirates Outlaws biedt 3 spelmodi en 16 helden met unieke vaardigheden en vooraf gemaakte decks. Er zijn meer dan 500 kaarten en 160 relikwieën om te verzamelen! Speel je kaarten en beheer je munitie om de beste combo te leveren. Versla 150 outlaws en meer dan 50 unieke eindbazen in een turn-based gevechtssysteem.
Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password