Roguelike Deck-Builder Verses of Enchantment nu beschikbaar op PC via Steam

Onafhankelijke ontwikkelaar Nachtvlam heeft vandaag aangekondigd dat hun gloednieuwe, op de 18e eeuw geïnspireerde fantasy strategie deck-builder Verses of Enchantment nu uit is op PC via Steam voor 19,50€, met een exclusieve lanceringskorting van 20%!
In Verses of Enchantment speel je als een aspirant-tovenaar in een 18e-eeuwse fantasiewereld. Word de ultieme tovenaar terwijl je het rijk verkent en leer magie in de vorm van kaarten van een cast van unieke en diverse personages. Bestudeer en leer de geheimen van de vijf verschillende magiescholen die de wereld dicteren en verzamel spreuken in de vorm van kaarten om een bibliotheek aan vaardigheden en kennis op te bouwen.

Neem het op tegen ervaren tovenaars en stel je toverkunsten op de proef door middel van deckbuildinggevechten in de speltypen campaign, versus en roguelike gauntlet. Strijd door AI-gegenereerde poëzie te beïnvloeden met spreuken die voortkomen uit eerder gespeelde kaarten. Denk strategisch vooruit op je tegenstanders om de woordkunst te beheersen en een meester te worden in berekend proza. Word een van de groten terwijl je spreuken en poëzie samenweeft in Verses of Enchantment.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password