Roguelike card battler The Last Kids on Earth: Hit the Deck! is nu uit op Steam Early Access

SMART Technologies kondigt met trots aan dat het kaartspel The Last Kids on Earth: Hit the Deck! nu uit is op Steam Early Access v. De post-apocalyptische wereld heeft de bevolking en de maatschappij zoals wij die kennen verwoest, maar aan de positieve kant is er geen huiswerk, geen ouders en geen regels!

Gebaseerd op de Emmy-winnende TV-serie The Last Kids on Earth van Atomic Cartoons en Max Brallier’s best verkochte romans met dezelfde naam, laat The Last Kids on Earth: Hit the Deck! dpelers in de groep van Jack Sullivan, en zijn vrienden June, Quint, en Dirk leven terwijl ze in een getrukeerd Boomfort of Awesomeness wonen en hordes kwijlende zombies en giganto monsters uit een andere dimensie afweren.

Kies twee personages voor een tag-team gevecht met behulp van battle-card strategieën in deze koekoek-bananen post-apocalyptische wereld. Elk personage heeft zijn eigen unieke sterke en zwakke punten. Verlaten pleegkind en monster-dodende stoere vent overlevende Jack is geweldig in teamwork en vecht harder als zijn gezondheid is afgenomen. June is een expert in het verslaan van zombies, omdat ze de intenties van de monsters kan zien en aanvallen kan ontwijken. Super-rad wetenschapper Quint kan zijn uitrusting op de vlieg kiezen en is uitzonderlijk in het gebruik van buffs en debuffs, terwijl voormalig pestkop Dirk een supersterke monster-vechtende tornado is die iedereen kan beschermen in het gevecht.
Gebruik meer dan 60 unieke kaarten per personage om je perfecte battle-deck samen te stellen. Verzamel meer dan 50 uitrustingstukken, zoals Rover en de Scream Machine, die elk verschillende kaarten opleveren voor je quests als je “uitrust”. Verbeter je monstergevechten met verbruiksgoederen als Atomic Cola en Sulfuric Stink Bombs.

Je mogelijkheden worden verder uitgebreid met een knutseltafel waar je verbruiksgoederen kunt aanvullen, uitrusting kunt upgraden en zelfs je eigen kaarten kunt maken! Met meer dan 30 quests die zowel de gebeurtenissen uit het eerste boek volgen als nieuwe overlevingservaringen bieden, verveel je je nooit in het stadje Wakefield!

“The Last Kids on Earth is een fantastische serie voor zowel kinderen als volwassenen, dus we wilden dit gevoel van speels kattenkwaad vastleggen te midden van de Monster Zombie Apocalyps,” aldus Andy Cargile, directeur van Game-Based Learning. “The Last Kids on Earth: Hit the Deck! werkt als een introductie tot roguelike strategiespellen, maar het is ook diep genoeg dat liefhebbers van deck builder en card battler een kick zullen krijgen van de unieke mechanismen. We kijken uit naar de feedback van spelers als we The Last Kids on Earth: Hit the Deck! verder uitbouwen voor de volledige lancering begin volgend jaar.”

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password