Roguebook: nu verkrijgbaar voor Stadia

Binnenkort kun je overal, onbegrensd op avontuur gaan, want de hooggeprezen roguelike deckbuilder Roguebook verschijnt op 1 juli 2022 voor Stadia Pro en de Stadia Store. Vanaf dan kun je de valstrikken van het boosaardige boek ook op je telefoon, tablets of computers trotseren!

Roguebook is ontwikkeld door Abrakam Entertainment, de ontwikkelaar van Faeria, en mede ontworpen door Richard Garfield, de maker van Magic: The Gathering™. In de betoverende wereld van Faeria kunnen spelers 2 van de 5 beschikbare helden kiezen om met hun eigen team te strijden tegen de legendes van het Roguebook, een vervloekt boek dat een bedreiging vormt voor alle levende wezens.

Upgrade je deck: je kunt gems aan je kaarten toevoegen om hun effecten te versterken. Daarnaast kun je je kaarten transmuteren om geheel nieuwe effecten te creëren!

Verzamel zoveel mogelijk kaarten: terwijl andere deckbuilders vaak draaien om het verfijnen van je deck, moedigt Roguebook je aan zoveel mogelijk kaarten te verzamelen, omdat je op die manier speciale vaardigheden voor je helden vrijspeelt. En die vaardigheden zijn van groot belang voor het slagen van je missie!

Verken de wereld op je eigen manier: de hoofdstukken van Roguebook zijn op een non-lineaire manier verbonden. Gebruik het slimme inktsysteem om steeds meer van je omgeving in kaart te brengen en verken elk hoekje om zoveel mogelijk schatten te verzamelen!

Elke run telt: zoals bij roguelikes gebruikelijk is, moet je na een nederlaag weer helemaal opnieuw beginnen. Maar doordat je elke run nieuwe kaarten, vaardigheden en permanente upgrades ontgrendelt, word je toch steeds sterker!
Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password