Rogue-lite shooter Slime 3K: Rise Against Despot verslindt de mensheid op The MIX

Slime 3K: Rise Against Despot, de rogue-lite battler met in de hoofdrol een gevoelig slijmmonster dat uit is op vernietiging van ontwikkelaar Konfa Games en uitgever tinyBuild, heeft vandaag tijdens The MIX Showcase een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht.

Wanneer de menselijke massaproductie een verkeerde afslag neemt, creëert de kunstmatige intelligentie bekend als d’Spot per ongeluk een zelfbewust, duivels slijm. Klaar om de wereld in chaos te storten, op weg naar volledige vernietiging om de miljoenen nietige mensen te wreken die d’Spot heeft gedood voor zijn verdraaide spelletjes.

Gebruik de krachten die het gevolg zijn van het feit dat je een geleiachtige, kleverige bende bent: bulldozeer door robots, mensen en monsters, profiteer van het verteren van hun lijken om voedingsrijke vleesstapels te maken en dood alles ter plekke.

Gebruik het AI-vermogen dat je als kunstmatige zelfbewuste blob hebt: maak gebruik van de omgeving door door roosters te klotsen, raak Tesla-versterkers aan om schokkend krachtige elektrische vaardigheden te krijgen en zet listige vallen op om die heerlijke vleeszakken te slim af te zijn.

Voer de slijmerige razernij op met slimme rogue-lite beslissingen en beloon het bloedbad door toegang te ontgrendelen tot een verscheidenheid aan mensheid vernietigende wapens om verwoestende cataclysmische vernietiging te ontketenen.

Slime 3K: Rise Against Despot komt later in 2023 naar PlayStation 5|4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc via Steam.

 
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password