Rockstar zoekt mogelijk naar acteurs voor Bully 2

Rockstar zou wel eens op zoek kunnen zijn naar acteurs en actrices voor motion capture-acteerwerk in Bully 2.

De website Rockstar Intel meldt dat een casting director genaamd Jessica Jefferies zeven ‘casting calls’ uit heeft gegeven. Deze casting calls zijn vacatures voor acteurs en actrices.

Voor deze casting calls worden jonge mensen en tieners gevraagd. Zij moeten acteren in een script met wat licht geweld en scheldwoorden. Daarnaast wordt er naar acteurs gezocht die de rol van universiteitsprofessoren op zich kunnen nemen.

Hoewel Rockstar niet expliciet wordr genoemd, gaat het om “een nieuwe onaangekondigde game van een belangrijke Engelse ontwikkelaar”. Rockstar Intel concludeert dat het wel eens om een vervolg op Bully zou kunnen gaan.

Bully verscheen in 2006 op PlayStation 2 en is daarna ook naar andere platforms gekomen. In de Rockstar-game moeten spelers naar school en lessen volgen, terwijl ze ondertussen pestkoppen een toontje lager moeten laten zingen.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password