Rockstar kondigt Red Dead Online aan

Rockstar heeft Red Dead Online aangekondigd als online component van Red Dead Redemption 2. Die game verschijnt op 26 oktober voor PS4 en Xbox One, maar op Red Dead Online is het nog wachten tot november. De online component wordt dan gelanceerd in een open bèta die toegankelijk is voor wie Red Dead Redemption 2 heeft.

Erg veel is er nog niet bekend over Red Dead Online, maar vermoedelijk is Red Dead Online voor Red Dead Redemption 2 wat GTA Online voor GTA V is, al is het natuurlijk te hopen dat de problemen van GTA Online hier niet opnieuw van de partij zijn. Je zou alvast je eigen cowboy, cowgirl of outlaw kunnen creëren om mee aan de slag te gaan in Red Dead Online, dat gebruik maakt van de hele spelwereld van de singleplayer campaign. Qua gameplay zouden narratieve elementen gemengd worden met competitieve en co-op multiplayer gameplay. Spelers kunnen in hun eentje of in team spelen en Rockstar wil Red Dead Online net als GTA Online over de jaren heen laten evolueren.

Mandasperger is een eigenwijze levensgenieter die maar al te graag zijn mening laat weergalmen over het wereldwijde web. Gamen is een passie, net zoals schrijven. Een goed boek kan er ook altijd in, maar nogmaals, laat er passie zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password