Rocksmith + kondigt nieuw muziekpartnerschap met Warner Music Group aan

Rocksmith+ heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met Warner Music Group (Nasdaq: WMG), om nog meer populaire artiesten naar de muziekleerdienst te brengen, zoals Linkin Park, The Cure, Twisted Sister, Sepultura en meer.

Rocksmith+ geeft je toegang tot meer dan 7.000 nummers en laat je snel gitaar spelen met elke akoestische, elektrische of basgitaar. Leer in je eigen tempo, met hulp van de verbeterde, geavanceerde notendetectie, realtime feedback en oefentools. Regelmatige content-updates voegen nieuwe modi, functies en maandelijkse toevoegingen van nummers toe, zodat je het meeste uit je abonnement haalt.

Stem je gitaar of bas met de gratis Rocksmith Tuner app, die een nauwkeurige tuner van professionele kwaliteit bevat, door je instrument rechtstreeks aan te sluiten of door de microfoon op je mobiele apparaat te gebruiken. Beginners kunnen hun instrument leren stemmen met een basisstemapparaat dat je door meer dan 30 voorinstellingen leidt, en experts kunnen nauwkeurig stemmen met het chromatische stemapparaat. Meer informatie over de Rocksmith Tuner app vind je hier. Beginners die net aan hun muziekreis beginnen kunnen een vliegende start maken met het leren van gitaar met een gratis Ultimate Beginner’s Guide to Learning Guitar als je je hier aanmeldt.

Rocksmith+ is exclusief verkrijgbaar op de pc via de Ubisoft Store en in de iOS- en Android-winkels. Nieuwe gebruikers kunnen de muzieklesdienst zeven dagen gratis uitproberen als ze zich aanmelden voor een abonnement van 12 maanden.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password