RoboCop: Rogue City brengt het icoon uit de jaren 80 terug in een gloednieuw avontuur

Hul je in een iconisch pantser om de mensen te dienen, de onschuldigen te beschermen en de wet te handhaven in RoboCop: Rogue City. Word het iconische personage dat deels man, deels machine en geheel held is. Deze verhaalgerichte, first-person action game is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam en Epic Games Store.

RoboCop: Rogue City is ontwikkeld door studio Teyon en videogame-uitgever NACON in samenwerking met Metro Goldwyn Mayer (MGM). In de game moet je als de iconische Alex Murphy / RoboCop  het recht handhaven op de gevaarlijke, door misdaad geteisterde straten van Old Detroit.

Peter Weller, de originele RoboCop-acteur, keert voor het eerst in ruim 30 jaar terug in zijn rol. RoboCop: Rogue City laat spelers een origineel verhaal beleven dat speelt tussen de films RoboCop 2 en 3.
“Somewhere There is a Crime Happening.”
Verken open gebieden en voltooi je doelen zoals het je rechtvaardig lijkt. Bewijsmateriaal vinden, verdachten ondervragen en de orde bewaken zijn slechts enkele van je dagelijkse taken als politieagent. Maar vat je taken niet licht op, want jouw keuzes bepalen het lot van de burgers en de resultaten van je missie.

“Come Quietly, or There Will Be…Trouble.”
Bewapend met je trouwe Auto 9 of één van de andere 20 beschikbare wapens, ingebouwde scanner en ontgrendelbare vaardigheden, bestrijd je de krachten die jouw thuisstad willen vernietigen. Beleef een gloednieuwe, first-person, explosieve jacht naar de waarheid.

“They’ll Fix You… They Fix Everything.”
In de loop van het avontuur zullen RoboCops vaardigheden zich ontwikkelen op basis van jouw speelstijl, met lichte RPG-elementen, een skills tree en een uitgebreid progressiesysteem. Daarbij kun je ook gebruikmaken van RoboCops bovenmenselijke kracht en de omgeving in je voordeel gebruiken, zoals alleen de machtige RoboCop dat kan.

“Your Move, Creep.”
De stad Detroit wordt geteisterd door misdaad, en een nieuwe vijand is verschenen om de publieke orde te bedreigen. Aan RoboCop de taak om in actie te komen en een schimmig project te onderzoeken. In de loop van het verhaal maken diverse iconische personages een comeback, waaronder je trouwe partner Anne Lewis, Sergeant Warren Reed en ED-209, de robot die als Robocops rivaal geldt.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password