Roblox ontmoet GTA V in Airland World, Open World Sandbox Game Creation Platform

Airland Studios – een nieuwe studio gewijd aan de empowerment van modders en would-be game creators – is verheugd haar sandbox game creation platform Airland World aan te kondigen. Het platform zal later dit jaar beginnen met het verwelkomen van spelers in early access, voor een volledige, gratis te spelen lancering in 2024.

De makers van Airland World zullen gebruik kunnen maken van een indrukwekkende reeks creatiegereedschappen om hun gamedromen tot leven te brengen, gebouwd met behulp van LUAU of C++ scripting. Geniet van realistisch gesimuleerde voertuigen (waaronder vrachtwagens, tanks, vliegtuigen en helikopters) en verplaatsingsopties (waaronder zwemmen en skydiven), een verscheidenheid aan wapens als je spelers vrienden of vijanden laat zijn, en een selectie van spelmodi (casual, realistisch, ultra-realistisch) om ze allemaal te gebruiken. Met aangepaste, grootschalige multiplayer ook beschikbaar, het is aan jou hoeveel spelers zullen kunnen samenwerken of het tegen elkaar opnemen.

Met zoveel mogelijkheden is het belangrijk dat deze spellen ook meeslepend aanvoelen. Daarom zal Airland World een volledig procedurele, door AI gegenereerde replica van de planeet Aarde bevatten. Deze adembenemend mooie recreatie, compleet met levensechte wegen en geotypische gebouwen, is geproduceerd in samenwerking met WildRealm Inc., dat een wereldwijde simulatieomgeving biedt voor professionele simulaties.

Bovendien kunnen de makers van Airland World hun games gemakkelijk delen met miljoenen spelers wereldwijd – of hun creaties te gelde maken als ze dat willen. Met het volledig uitgeruste backend-systeem van het platform kunnen makers hun titels exporteren naar winkels van derden of ze rechtstreeks verkopen via de speciale winkel van Airland Studios.

Dankzij Airland Studios CEO Fred Naar’s jarenlange ervaring in het ontwikkelen van razend populaire helikopter mods voor flight simulators (als “AirlandFS”), en omdat hij deel uitmaakt van een gepassioneerde modding gemeenschap, zal Airland World de makers bij elke stap ondersteunen en stimuleren.

De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password