Roadmap Of Madness – Ontdek de toekomstige verschrikkingen die je te wachten staan in Forgive Me Father 2

Na de lancering van Forgive Me Father 2 in Early Access vorige week, hebben Fulqrum Publishing en Byte Barrel de eerste roadmap onthuld voor de retro Lovecraftiaanse shooter.

De ontwikkelaar had ons het volgende hierover te vertellen: “Het eerste weekend sinds de waanzin van Forgive Me Father 2 in Early Access is aangebroken en jullie de kans hebben gehad om de game goed uit te proberen – en we willen iedereen bedanken die de game al heeft gespeeld en ons feedback heeft gegeven.”

Fulqrum en Byte Barrel verklaarden dat de roadmap een korte schets is en nodigen spelers uit om feedback te geven. Hoewel de timing van elke content update op dit moment nog niet is bevestigd, zijn ze van plan om de eerste begin volgend jaar uit te brengen, in februari of maart 2024.

Ze hebben ook verduidelijkt dat, hoewel de roadmap tot nu toe slechts 3 contentupdates vermeldt, dit absoluut NIET betekent dat er daarnaast geen fixes en patches komen – de ontwikkelaar is zelfs al bezig met een kleine patch voor bugfix-updates.
Forgive Me Father 2 is nu beschikbaar in Early Access voor €19,99, met een speciale lanceringskorting van 15% tot 26 oktober 2023.

Jimmy "Verjim" is een gedreven gamer, met Tekken als zijn all-time favoriet. Aangevoerd door alle beschikbare soorten koffie, speelt hij elke game op zijn pad en zorgt ervoor dat zijn lezers precies weten waar games in uitblinken of net mis lopen. Overdag is hij actief bezig met fotografie, maar wanneer de schaduw valt, zal de pen van deze oprichter en hoofdredacteur genadeloos inkt doen vloeien

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password