Risotto Nero vervoegt het roster van JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R in de eerste DLC, vanaf nu verkrijgbaar!

JoJo’s Bizarre Adventure: All-Star Battle R ontvangt vandaag zijn eerste DLC. Het gigantische roster aan personages wordt uitgebreid met een nieuwe vechter uit Golden Wind: Risotto Nero! Spelers zullen met hem aan de slag kunnen, samen met zijn stand Metallic en vechten als een van de meest iconische antagonisten uit het JoJo-universum.

Risotto Nero vervoegt als eerste extra personage de game en is vandaag verkrijgbaar als individuele aankoop. Hij zit ook inbegrepen in de Season Pass, die in de toekomst nog andere speelbare personages zal bevatten. Met de Season Pass beschikken spelers over vervroegde toegang tot de character DLC en twee exclusieve kostuums.
JoJo’s Bizarre Adventure: All Star Battle R is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password