Rise of the Triad: Ludicrous Edition richt vizier op console voor vrijdag 29 september

Rise of the Triad: Ludicrous Edition, de definitieve release van de cultklassieker FPS van de oorspronkelijke ontwikkelaar en uitgever Apogee Entertainment, de maniakale geesten van New Blood Interactive en de gameschattenjagers van Nightdive Studios, spat op vrijdag 29 september 2023 uit elkaar op PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch, en zowel PlayStation 5 als Xbox Series X|S via backwards compatibility.
Bereid je voor het eerst in de geschiedenis van ROTT voor op een bloedbad op consoles en beleef de baanbrekende FPS uit de jaren 90 zoals je hem nog nooit hebt gespeeld – met een controller! Ren en schiet door nieuw toegevoegde multiplayer-maps en geniet van moderne gemakken zoals vernieuwde 4K-graphics, verhoogde FOV en cloud saves.

Kruip in de huid van een agent van de High-Risk United Nations Task-Force (codenaam H.U.N.T.) voor een topgeheim onderzoek voor de kust van Californië. Kies uit vijf elitesoldaten die gewapend zijn met verschillende vaardigheden en statistieken, en schakel de schimmige cultusactiviteiten uit die Los Angeles verwoesten.

Navigeer door kronkelige labyrintische holen en voer een grootscheepse aanval uit met iconische wapens zoals pistolen en MP-40 machinegeweren. Voer de hitte op met gezichtsverpletterende dronken raketten en spring met raketten omhoog om vuurkracht van bovenaf neer te laten storten in ‘s werelds eerste verticale FPS.

Geniet van nieuwe content voor die-hard agenten, waaronder vijf afzonderlijke campagnes, uitbreidingspakketten en nieuwe afleveringen die zijn bedacht door de oorspronkelijke ontwerpers. Stof onvertelde verhalen af met nooit eerder vertoonde content uit verloren bèta-versies en rock mee op een geremixte soundtrack met muziekkeuzes uit elke ROTT-release ooit.

Voer de LUDICROUS-intensiteit op met 11-speler cross-play online multiplayer-functionaliteit, inbellen is niet nodig. Doe mee aan de klassieke COMM-BAT deathmatch, neem het op tegen de wereld in de 10 vs. 1 Hunter-modus en vecht om de controle in de historische “Capture the Triad”-modus, de allereerste online capture the flag-modus in games.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password