Rise of the Triad: Ludicrous Edition houdt tijdelijk staakt-het-vuren voor komende console-lancering

Rise of the Triad: Ludicrous Edition, de definitieve release van de cultklassieker FPS van de oorspronkelijke ontwikkelaar en uitgever Apogee Entertainment, de maniakale geesten van New Blood Interactive en de gameschattenjagers van Nightdive Studios, zal later dit jaar sektes verpletteren op Playstation 4, Xbox One en Nintendo Switch met achterwaartse compatibiliteit op Playstation 5, Xbox Series X|S- maar vrees niet, de genrebepalende FPS schiet nog steeds op Steam voor pc en GOG op maandag 31 juli 2023.

Beleef een waarheidsgetrouwe remake van Rise of the Triad die draait op de originele broncode via Night Dive’s eigen KEX Engine. Zet de klok terug en herbeleef de gloriedagen op moderne hardware met 4K-graphics, onbeperkte framerates, een geremixte soundtrack, gloednieuwe verhaalafleveringen en gerestaureerde, nooit eerder vertoonde content.

Voer het bevel over een van de vijf elite H.U.N.T.-agenten, elk met hun eigen hitpoints, snelheid en nauwkeurigheidsstatistieken, en schakel een mysterieuze sekte uit die erop gebrand is Los Angeles te vernietigen in vijf afzonderlijke campagnes met nieuwe afleveringen, uitbreidingspakketten en nooit eerder vertoonde content uit eerder verloren gegane bètaversies.

Maai cultvolgelingen neer met klassieke wapens zoals de legendarische dual-wield pistolen en het MP-40 machinegeweer, maximaliseer de schade met dronken raketten, destructieve Firebombs en sla je slag met de betoverde Excalibat.

Geef je eigen draai aan de klassieke gameplay met de gloednieuwe level-editor met ondersteuning voor de Steam Workshop en ga de strijd aan in multiplayer COMM-BAT met online deathmatch voor 11 spelers. Ga 1 tegen 10 in de Hunter-mode en beleef geschiedenis in Capture the Triad – ’s werelds eerste “capture the flag”-mode.

Opkomst van de Triade: Ludicrous Edition lanceert op 31 juli op Steam voor de PC en komt later dit jaar uit op Playstation 4, Playstation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password