Riot Games lanceert VALORANT Episode 5: DIMENSION

Riot Games laat weten dat VALORANT Episode 5: DIMENSION vanaf nu beschikbaar is als gratis update. De eerste Act van de nieuwe Episode bevat de nieuwe map “Pearl”, een nieuwe rank genaamd “Ascendant” en meerdere bug fixes en kleine updates als onderdeel van Patch 5.0.
Vanaf vandaag kun je aan de slag met Pearl, de achtste competitieve map van VALORANT. Pearl is geïnspireerd door de Portugese cultuur en sommige delen zijn op authentieke wijze gemaakt door lokale kunstenaars. Attackers moeten proberen de Defenders terug te drijven op deze map die zich afspeelt in een levendige onderwaterstad. Pearl is een geo-driven map zonder mechanics, om de map wat eenvoudiger te houden. Het is de eerste map in Omega-Earth. De eerste twee weken is er een Pearl-only, unranked queue zodat je nog even vertrouwd kunt raken met de nieuwe map. Daarna gaat Pearl in de Competitive rotation.

Jeffrey is het nieuws-slaafje van onze redactie. Altijd hongerig naar het laatste gaming nieuws staat hij dag en nacht klaar om de rest van de redactie bij te staan met het heetste gaming-nieuws. Bovendien is hij een grote fan van TCG, en vooral dan Yu-Gi-Oh!, waarvan hij bijna encyclopedische kennis heeft. Als een zombie dwaalt hij door onze gangen, zoekend naar nieuws en cafeïne, terwijl je hem stilletjes "kaartjes" hoort mompelen. Probeer hem vooral niet tegen te houden, want dan daagt hij je uit voor een Yu-GI-Oh! duel!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password