Riftbound kondigt epische gevechten aan op PC 12 mei

Riftbound, de fantasy lane defense game ontwikkeld door Barrel Smash Studios, voert een epische oorlog van goed tegen kwaad op PC via Steam vanaf donderdag 12 mei 2022.

Er heerst vrede in het betoverde rijk totdat de snode Necromancer, gedoemd om eeuwig in de Dark Rift door te brengen, uit zijn buitenwereldse gevangenis breekt en dreigt zijn kwaadaardige invloed over het land te verspreiden. Alleen een jonge tovenaar, met de raad van de Grote Eik en de hulp van krachtige elementalen, kan de harmonie herstellen en de magische dreiging voor eens en voor altijd uitbannen.

Ga de strijd aan met golven gruwelijke vijanden in realtime en val strategisch de gelederen aan van Skeletten, Spearblasters, Berserkers en andere dodelijke tegenstanders. Leid een heldhaftig leger dat het opneemt tegen boosaardige eindbazen zoals de Giant Troll, voordat je de Necromancer zelf ontmoet. Leer de eigenschappen van elk elemental en evolueer deze mythische wezens in hun ultieme vormen uit een van de vijf scholen van magie.

Kies uit meer dan 40 spreuken, evoluties en combo’s om verwoestende vernietiging te zaaien op het schurkenleger van de Necromancer door het vijandelijke legioen te verbranden, te zappen, te bevriezen en te laten exploderen. Evolueer elementalen in de strijd om het verdedigingsniveau te verhogen en aanvalstactieken te verbeteren. Verdoof, blokkeer en duw vijandelijke linies terwijl je de controle over lanes overneemt om uiteindelijk de Dark Rift gevangenis te verzegelen.

Verover lonende zijmissies om buitengewone spreuken, evoluties en gevechtsveranderende upgrades vrij te spelen om de strategie en tactiek te versterken en zo de beste verdediging tegen het inkomende ondodenleger te verkennen. Ontmoet nieuwe bondgenoten in meer dan 50 levels en verschillende moeilijkheidsgraden terwijl je je door de Deep Woods, Snowcap Mountains en Blighted Forest waagt.

De legendarische zoektocht van Riftbound is ontwikkeld met een breed scala aan toegankelijkheidsopties en biedt een innovatieve dyslexietekstfunctie waarmee tovenaars lettertypen, letters, tekens en regelafstanden kunnen veranderen om de leesbaarheid te verbeteren.

Riftbound landt op Steam voor Windows PC op donderdag 12 mei 2022 voor 19,99 dollar. De game zal ondersteuning bieden voor Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans (Europa), Japans, Russisch en Vereenvoudigd Chinees.
De survivalist met het verkeerde plan. Deze survival game "expert" is het 2de nieuws slaafje van de redactie. Klaar om alles fout te laten lopen gaat hij als een gepassioneerde zombie de gaming nieuws wereld in.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lost Password